Op zoek naar immo en vastgoed in Lauwe, Menen, Marke & Wevelgem? Bel ons!

Maximmo: haal het maximum uit uw vastgoed

 

Uw vastgoedspecialist

 

Uw vastgoedspecialist in Lauwe? Dat is Maximmo. Aan het roer van dit kantoor staat erkend vastgoedmakelaar Maxime Braems. U bent bij hem in goede handen omdat hij de vereiste professionele opleiding genoot en al jaren ervaring opsnuift in úw regio. Met een pak enthousiasme richtte hij in januari 2012 zijn eigen vastgoedkantoor op met als missie u eerlijk en vakkundig voorthelpen.

 

 

 

Geniet van een uitstekende dienstverlening

 

Wilt u een pand kopen of verkopen? Huren of verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor woningen, appartementen, bedrijfspanden, bouwgronden en garages. We zijn een relatief klein kantoor en dat willen we bewust zo houden. Want alleen zo zijn we er zeker van dat u de aandacht krijgt die u verdient. We brengen samen uw wensen in kaart en zoeken dan naar de beste oplossing.

 

 

 

Bel of kom langs

 

U mag ons de klok rond bellen op week- én weekenddagen. We staan u vrijblijvend te woord met vastgoedadvies. Komt u graag langs op ons kantoor? Wees welkom! Onze deuren staan van maandag tot en met zaterdag voor u open, telkens van 9u30 tot 12u30. Kunt u zich moeilijk vrijmaken? Maak dan gewoon een afspraak op een moment dat het u wél past.

 

 

 

Solliciteer

 

Maximmo is voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Hebt u een passie voor vastgoed? Beschikt u over een flinke portie overtuigingskracht en bent u commercieel ingesteld? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar maxime@maximmovastgoed.be

 

 

 

Haal het maximum uit uw vastgoed en vertrouw op Maximmo. Neem snel contact met ons op: we helpen u graag verder.

 

Maximmo, Vastgoedmakelaar in Lauwe (Menen)

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review